Veliki popust za test celog genoma kod kompanije Nebula Genomics

25. novembar 2021.

komentara: 1

U okviru svoje akcije popusta za “Crni petak”, kompanija Nebula Genomics je u četvrtak, 25. novembra spustila cenu svog testa celog genoma (Whole Genome Sequence – WGS) sa 299 na 199 dolara, što je trenutno najniža cena za ovu vrstu testa na tržištu. Ova cena se može spustiti za još 20 dolara ako se prilikom kupovine iskoristi kupon kod (coupon code) pod nazivom MYTRUEANCESTRY10, pa bi onda cena iznosila 179 dolara.

Ponuda je vremenski ograničena do petka, 26. novembra oko 23 časa, pa se preporučuje da, ako ste zainteresovani, ovaj test po akcijskoj ceni kupite što skorije. Gore pomenuta akcijska cena se odnosi na Deep Whole Genome Sequencing Test (30x). Prilikom kupovine je obavezna i pretplata na novosti kompanije Nebula Genomics, koja se naplaćuje nakon završetka sekvenciranja vašeg genoma, pa se preporučuje da se kao najpovoljniji izabere “mesečni plan pretplate” (monthly subscription plan) koji iznosi 19,99 dolara a može se prekinuti odmah nakon završetka sekvenciranja.

Kupovina se vrši preko sajta kompanije nebula.org.

Nakon obavljene kupovine, pribor za testiranje se šalje na adresu koju ste naznačili, nakon čega se prema uputstvima uzimaju uzorci i potom paket šalje nazad u laboratoriju Nebula Genomics-a. Kada budu došli sirovi rezultati testiranja, bilo bi poželjno da se oni prebace na sajt Yfull radi analize, koja će dati preciznu sliku o položaju vaše najskorije podgrane na stablu Y-DNK i mtDNK haplogrupa, kao i proračun o vremenu odvajanja od drugih rođačkih podgrana vaše haplogrupe. Cena ove usluge je kod Nebula Genomics testova nešto niža u odnosu na konkurenciju i iznosi 44 dolara.

Preko testa celog genoma se može na najbolji način dublje profilisati vaše celokupno genetsko poreklo, po Y hromozomu, mitohondrijalnoj DNK i autosomalnoj DNK, pa je sada svakako dobra prilika da ovaj napredni test dobijete po trenutno najnižoj ceni na tržištu, odnosno za 100 dolara manje u odnosu na redovnu cenu.

Komentari (1)

Odgovorite

Jedan komentar

  1. Dragan

    Prilikom plaćanja, može se iskoristiti i dodatni kod za popust MYTRUEANCESTRY10 koji obezbeđuje dodatni popust od 20 dolara, sa kojim cena bude ukupno $179.