Попуст од 50% за тест целог генома код компаније Dante Labs

23. новембар 2021.

коментара: 0

Од понедељка, 22. новембра компанија Dante Labs је у оквиру акције “Црни петак” спустила цену свог теста целог генома (Whole Genome Sequence – WGS) за 50%, па се сада њихов тест уместо за 500, може купити за 250 евра.

Иако нису поновили велики попуст од прошле године у оквиру исте акције, када се тест целог генома могао купити за 150 евра, ова цена је и даље најнижа за овакву врсту теста. На сајту компаније није назначено до ког датума ће бити активан попуст (претпостављамо да ће бити активан до недеље, 28. новембра, али за то немамо директну потврду), па ако сте заинтересовани за куповину овог теста, предлажемо вам да га што скорије узмете.

Куповина се врши преко сајта компаније dantelabs.com.

Након обављене куповине, прибор за тестирање се шаље на адресу коју сте назначили, након чега се према упутствима узимају узорци и потом пакет шаље назад у лабораторију Dante Labs-a. Када буду дошли сирови резултати тестирања, било би пожељно да се они пребаце на сајт Yfull ради анализе, која ће дати прецизну слику о положају ваше најскорије подгране на стаблу Y-ДНК и мтДНК хаплогрупа, као и прорачун о времену одвајања од других рођачких подграна ваше хаплогрупе. Цена ове услуге је 49 долара.

Преко теста целог генома се може на најбољи начин дубље профилисати ваше целокупно генетско порекло, по Y хромозому, митохондријалној ДНК и аутосомалној ДНК. Уз то, WGS тест компаније Dante Labs нуди и четири врсте здравствених извештаја на основу анализе вашег генома, па је сада свакако добра прилика да овај напредни тест добијете по 50% нижој цени у односу на редовну.

Коментари (0)

Одговорите

Тренутно нема коментара. Будите први и оставите коментар.