Велики попуст за тест целог генома код компаније Nebula Genomics

25. новембар 2021.

коментара: 1

У оквиру своје акције попуста за “Црни петак”, компанија Nebula Genomics је у четвртак, 25. новембра спустила цену свог теста целог генома (Whole Genome Sequence – WGS) са 299 на 199 долара, што је тренутно најнижа цена за ову врсту теста на тржишту. Ова цена се може спустити за још 20 долара ако се приликом куповине искористи купон код (coupon code) под називом MYTRUEANCESTRY10, па би онда цена износила 179 долара.

Понуда је временски ограничена до петка, 26. новембра око 23 часа, па се препоручује да, ако сте заинтересовани, овај тест по акцијској цени купите што скорије. Горе поменута акцијска цена се односи на Deep Whole Genome Sequencing Test (30x). Приликом куповине је обавезна и претплата на новости компаније Nebula Genomics, која се наплаћује након завршетка секвенцирања вашег генома, па се препоручује да се као најповољнији изабере “месечни план претплате” (monthly subscription plan) који износи 19,99 долара а може се прекинути одмах након завршетка секвенцирања.

Куповина се врши преко сајта компаније nebula.org.

Након обављене куповине, прибор за тестирање се шаље на адресу коју сте назначили, након чега се према упутствима узимају узорци и потом пакет шаље назад у лабораторију Nebula Genomics-a. Када буду дошли сирови резултати тестирања, било би пожељно да се они пребаце на сајт Yfull ради анализе, која ће дати прецизну слику о положају ваше најскорије подгране на стаблу Y-ДНК и мтДНК хаплогрупа, као и прорачун о времену одвајања од других рођачких подграна ваше хаплогрупе. Цена ове услуге је код Nebula Genomics тестова нешто нижа у односу на конкуренцију и износи 44 долара.

Преко теста целог генома се може на најбољи начин дубље профилисати ваше целокупно генетско порекло, по Y хромозому, митохондријалној ДНК и аутосомалној ДНК, па је сада свакако добра прилика да овај напредни тест добијете по тренутно најнижој цени на тржишту, односно за 100 долара мање у односу на редовну цену.

Коментари (1)

Одговорите

Један коментар

  1. Драган

    Приликом плаћања, може се искористити и додатни код за попуст MYTRUEANCESTRY10 који обезбеђује додатни попуст од 20 долара, са којим цена буде укупно $179.