Портал Порекло у потпуно новом руху

24. јун 2020.

коментара: 4

Драги пријатељи,

Пред вама је потпуно нова страница нашег и вашег портала Порекло.

На овај корак смо се одлучили увидевши да досадашњи изглед, прегледност и функционалост сајта нису на одговарајућем нивоу. Такође, били смо суочени и са честим техничким проблемима, а није било мало оних који су пријављивали потешкоће у приступу страници, уз најчешће постављено питање – да ли је сајт уопште у функцији.

Новим дизајном сајта настојали смо да истакнемо најзначајније сегменте наших садржаја, који се могу поделити у неколико целина. Прва целина је најшире постављена и условно је можемо назвати одељком класичне генеалогије. Ту су сабрани и убудуће ће бити сабирани сви прилози у широком распону од насеља и порекла становништва, презимена и имена, биографија, архивистике па до хералдике. У другој целини су теме посвећене генетичкој генеалогији, по чему су Порекло и припадајући му Српски ДНК пројекат постали најпрепознатљивији. У трећој целини су истакнути различити пројекти на којима радимо и где се надамо и и вашој подршци. Коначно, у четвртој целини дајемо преглед свих наших досад покренутих страница, било да су јавног или интерног карактера.

Битна новост на сајту је и продавница преко које ћете моћи набављати наша издања или издања наших чланова и пријатеља.
У наредном периоду очекујте обиље нових садржаја. Настојаћемо да свакодневно доносимо нове чланке и да постанемо у правом смислу речи родословни информативни портал.

Будите слободни и дајте своје оцене, примедбе и предлоге.

Хвала што сте са нама!

Уредништво портала Порекло

Коментари (4)

Одговорите

4 коментара

  1. Ojler

    Одличан посао и право, дуго очекивано освежење Портала Порекла.
    Нека је са срећом!

  2. Бранко Тодоровић

    Ово је право освежење!

    Честитке Пореклу и развојном тиму на одлично урађеном послу!

    Велика промена!

  3. Milica Labalo

    Sjajno! Pregledno i dostupno! Svaka čast i za pokretanje Twitter naloga!