Ново у дигиталној библиотеци: Дрваре на Космету и Радечи од 14. века Reviewed by Momizat on . У дигиталну библиотеку портала Порекло додат је нови вредан наслов из едиције Хроника села и градова - "Дрваре на Космету и Радечи од 14. века" аутора Бранка Р. У дигиталну библиотеку портала Порекло додат је нови вредан наслов из едиције Хроника села и градова - "Дрваре на Космету и Радечи од 14. века" аутора Бранка Р. Rating: 0
You Are Here: Home » Инфо » Вести » Ново у дигиталној библиотеци: Дрваре на Космету и Радечи од 14. века

Ново у дигиталној библиотеци: Дрваре на Космету и Радечи од 14. века

У дигиталну библиотеку портала Порекло додат је нови вредан наслов из едиције Хроника села и градова – „Дрваре на Космету и Радечи од 14. века“ аутора Бранка Р. Радеча.

Љубазношћу аутора, ова вредна књига тако је постала доступна широкој читалачкој публици у дигиталном формату, одмах после њеног објављивања.

У овој књизи, аутор се највише бави селом Дрваре и породицом Радеч, али има навода и о другим селима вучитрнског краја, као што су Ресник и Шалце.

Уколико има заинтересованих да ову књигу набаве и у штампаном издању могу се обратити аутору на његову адресу електронске поште: [email protected]

Књигу „Дрваре на Космету и Радечи од 14. века“ можете прочитати ОВДЕ.


Остави коментар

© 2012- 2013 ПОРЕКЛО poreklo.rs

Scroll to top