Књига из едиције Корени на поклон сараднику Порекла

19. децембра 2012.

коментара: 1

Добитник књиге у акцији коју је портал Порекло покренуо у сарадњи са издавачком кућом ЈП “Службени гласник” је наш сарадник из Власотинца Мирослав Б. Младеновић Мирац.

Као локални етнолог и историчар Младеновић већ деценијама вредно прикупља етнографску грађу о народу и обичајима села власотиначког краја, а сада своје вредне прилоге несебично шаље нашем и вашем порталу, на чему смо му неизмерно захвални.

У досад објављене 23 књиге едиције “Корени”, која сасвим сигурно представља највећи издавачки подухват у области генеалогије, сабране су вредне студије које су Јован Цвијић и његови ученици, али и савремени истраживачи објављивали током прошлог века.  Обрађене су предеоне целине из срца централне Србије – од Дрине и Велике Мораве до Саве и Западне Мораве. Реч је о књигама које заиста треба да има свако ко држи до својих корена.

Шаљите нам своје прилоге и будите сигурни да ће ваш рад бити запажен и награђен.

Уредништво Порекла

Корени

Коментари (1)

Одговорите

Један коментар

 1. Miroslav Mladenovic

  Едицији КОРЕНИ,
  Захвалан сам на послату књигу као награду за свој труд и залагање да се забележни траг културне баштине из околине Власотинца – да се остави за будућност наредних генерација, како би се очувао наш национални идентитет Срба.
  С поштовањем
  Добитник ПОКЛОН-књиге:
  Мирослав Б Младеновић Мирац локални етнолог и историчар и писац песама и прича на дијалекту југа Србије, Власотинце
  27.децембар 2012.године Власотинце