Погледајте сајт Удружења Срба Латинске Америке

14. октобар 2012.

коментара: 1

Портал Порекло даје вам линк ка сајту “Удружења Срба Латинске Америке”, на којем могу да се пронађу бројне корисне информације о животу наших сународника у Бразилу, Аргентини и осталим латино-америчким државама.

Нашем порталу јавио се Александар Шателес оцењујући да су појавом Порекла на интернет небу Срби у Латинској Америци коначно добили прилику да на правом месту пронађу информације о српским презименима.

“Кад год тражимо српска презимена (како пи објаснили порекло српским потомцима у Латинској Америци) увек излазе хрватски сајтови који приказују српска презимена као хрватска. Зато је ваш сајт одличан за очување наших корена”, навео је господин Шателес.

Како је истакао, „Удружења Срба Латинске Америке“ је добровољно, невладино и непрофитно удружење, основано на неодређено време ради остваривања циљева у области повезивања српске дијаспоре у Латинској Америци са својом матичном државом, Републиком Србијом и јачање свих облика сарадње између Републике Србије и држава Латинске Америке.

Сајт овог удружења можете погледати ОВДЕ.

Портал Порекло позива и сва остала удружења из Србије, региона и широм света да нам се јаве, како бисмо представили њихове веб странице и активности.

 

Коментари (1)

Одговорите

Један коментар

  1. dasic zlatko

    Postovan,
    molio bih vas,ako neko ima sliku grba i barjaka vojvode Dasica. Procitah da postoji topuz i mac koje se nalazi u domu Dasica u Sekularu.Ako neko ima slike bio bih zahvalan da mi ih posalje na email.
    S postovanjem,
    Zlatko Dasic