Димитровград и околна села

11. јуна 2012.

коментара: 0

Општина Димитровград:

Баљев Дол, Бањски Дол, Барје, Бачево, Белеш (до 1990. године део Лукавице), Било, Браћевци, Бребевница, Верзар, Височки Одоровци (до 1979. године Одоровци), Влковија, Врапча, Гојин Дол, Горња Невља, Горњи Криводол, Градиње, Грапа, Гуленовци, Димитровград (до 1950. године Цариброд), Доња Невља, Доњи Криводол, Драговита, Жељуша, Изатовци, Искровци, Каменица, Куса Врана, Лукавица, Мазгош, Мојинци, Паскашија, Петачинци (од 2007. године Петачници), Петрлаш, Планиница, Поганово, Прача, Протопопинци, Радејна, Сенокос, Скрвеница, Сливница, Смиловци и Трнски Одоровци (до 1979. године Трнско Одоровце).

Наредни чланак:
Претходни чланак:

Коментари (0)

Одговорите

Тренутно нема коментара. Будите први и оставите коментар.