Spasović

12. mart 2012.

komentara: 3

Poštovani,

ova stranica je u pripremi.

Pozivamo vas na saradnju.

Pošaljite nam svoj prilog, sve što znate o ovom prezimenu na osnovu usmenog predanja ili citiranjem navoda iz knjiga (navedite kojih) ili onog što je već objavljeno na ostalim internet sajtovima (napomenite kojim).

Obavezno napišite i koju krsnu slavu slavite i područje u kojem se ovo prezime pojavljuje.

Navedite i ime poznate ličnosti (gde je rođen-a, čime se bavi), koja nosi ovo prezime.

Vaš prilog ostavite u komentaru ili pošaljite na i-mejl:

[email protected]
Pišite nam

Prethodni članak:

Komentari (3)

Odgovorite

3 komentara

  1. Poštovana gospodo, poslao sam Vam e-mail sa podrobnijim objašnjenjem. A zainteresovani mogu videti na https://www.dropbox.com/s/mte3csmrcgdmc2j/Er%C4%8Dega%2031.8.13..avi o čemu se radi. Pozdrav.

  2. Interesuje me poreklo familije spasovic iz nadrlja odakle su dosli i koje god.

  3. Boško

    Poštovana gospodo, mislim da vam najbolje podatke o poreklu familije Spasović može ponuditi Miroslav koji Vam se javio u prvom komentaru a možda i najpouzdanije informacje ima Mihailo Spasović koji živi u Beogradu i koji ima i neki pisani materijal na tu temu .Ukoliko ste ozbiljno zainteresovani da familiju Spasović od nastanka tog prezimena do današnjih dana obradite i ubacite u Vašu knjigu pozovite Mihaila (o64/263 90 18) mislim da će Vam on rado izaći u susret i svojim znanje dati značajan doprinos u vezi putovanja i rasejanja ove familije od 1850 do današnjih dana. (moj tel za kontakt 064/309 12 97) HVALA.