Новогодишња ДНК недеља 2024 – велики попуст на ДНК тестирање! Пријавите се!

14. јануар 2024.

коментара: 2

Друштво српских родословаца „Порекло“ организује новогодишњу акцију тестирања генетичког прапорекла. Акција „Новогодишња ДНК недеља 2024“ ће трајати од 15. до 21. јануара. Позивамо све заинтересоване да се пријаве.

Цена тестирања је изузетно повољна – уместо пуне цене од 13.000 динара, током Новогодишње ДНК недеље цена тестирања биће 7.000 динара.

Напомињемо да се тестира Y-ДНК хромозом што значи да је могуће да се тестирају искључиво мушкарци. Добијени резултат је на 25 маркера, а по добијању резултата стручњаци Српског ДНК пројекта даће кратко тумачење резултата. Тестирани ће добити и сертификат који заједнички издају Биолошки факултет Универзитета у Београду и Српски ДНК пројекат.

Пријаву за тестирање можете извршити путем следеће контакт форме:

   Након што примимо Вашу пријаву добићете путем мејла детаљне инструкције за даље кораке.

  Број кандидата за тестирање је ограничен па вам препоручујемо да се пријавите на време!

  Резултати ће бити објављени у табели Српског ДНК пројекта (dnk.poreklo.rs/Pregled-lica).

  Српски ДНК пројекат је пионирски подухват Друштва српских родословаца „Порекло“ основан септембра 2012. године, а до данашњег дана тестирано је преко 7.000 људи.

  Захваљујући Српском ДНК пројекту до данас је откривено на стотине генетичких профила старих родова и племена.

  Будите и Ви један од оних који ће на овај начин сазнати своје порекло.

  Добро дошли у свет генетичке генеалогије!

  Уколико из било ког разлога не можете послати пријаву путем контакт форме, исту можете послати и путем имејла на имејл адресу [email protected].

  website counter

  Коментари (2)

  Одговорите

  2 коментара

  1. Marija

   Hocete li ikada raditi i za zene? VEliki deo sveta to uveliko radi, jer sta ako ako nemamo zive brace, sinova ili oceva?

   • Слободан Зрнић

    Поштована Марија, Ваше тестирање не би било никаква замена за непостојећу браћу, очеве и синове, јер резултати тестирања мушкараца и жена нису упоредиви. Тестирањем жена се не могу испратити родови тј. презимена. За сада и не постоји могућност тестирања жена у Србији.