Свечани добротворни концерт Данице Црногорчевић у част 10 година постојања Друштва српских родословца “Порекло”

1. октобар 2022.

коментара: 0

Друштво српских родословаца “Порекло” ове године обележава 10 година од оснивања, а централна свечаност биће одржана 25. октобра 2022, кад ћемо се окупити на добротворном концерту велике српске уметнице Данице Црногорчевић.

 

Свечани концерт ће бити одржан на Сцени “Стаменковић” Центра за културу “Влада Дивљан” (Митрополита Петра 8, Београд) с почетком од 19 часова. Улазнице се добијају уз минимални прилог за Задужбину “Порекло” у висини од 2.000 динара.

Репертоар је изузетан, а Даница ће са својим пратећим саставом по први пут извести неколико песама које смо посебно тражили, на чему смо јој веома захвални. Између осталих,  на репертоару су следеће песме: Расти расти мој зелени боре, Ко удара тако позно, Јечам жњела, Мој голубе, Три девојке збор збориле, Седам сати удара, Косовски божури, Ој јунаштва свијетла зоро, Весели се српски роде, а једна од песама коју ћемо по први пут чути у Даничином извођењу је Нема раја без роднога краја. Све скупа сат и по времена уживања у Даничином изузетном извођењу духовних и изворних српских песама.

С обзиром на ограничен број места у сали и чињеницу да ће знатан део места заузети чланови Друштва српских родословаца “Порекло” и задужбинари Задужбине “Порекло”, препоручујемо свим заинтересованим да се чим пре пријаве.

Пријаве за концерт се примају путем контакт форме у прилогу или на имејл адресу: [email protected]

    За додатне информације позовите: +381652123878 и +381649001879

    Подаци за уплату:

    Прималац: Порекло

    Сврха уплате: Прилог за добротоворни концерт

    Износ: најмање 2.000 динара

    Број рачуна: 160-536822-04

    Напомена: Уколико уплатите најмање 4.000 динара можете добити две карте за концерт и тако даље (6.000 динара за три, 8.000 динара за четири, итд).

    Сав приход од прилога намењен је Задужбини “Порекло” и подизању Дома српских родословаца.

    Добро дошли!

    Коментари (0)

    Одговорите

    Тренутно нема коментара. Будите први и оставите коментар.