Представљање најновијих резултата генетичких истраживања у Србији Reviewed by Momizat on . Друштво српских родословаца "Порекло" организовало је у суботу, 24. октобра 2015 трибину на којој су представљени најновији резултати генетичких истраживања у С Друштво српских родословаца "Порекло" организовало је у суботу, 24. октобра 2015 трибину на којој су представљени најновији резултати генетичких истраживања у С Rating: 0
You Are Here: Home » Видео » Представљање најновијих резултата генетичких истраживања у Србији

Представљање најновијих резултата генетичких истраживања у Србији

Друштво српских родословаца „Порекло“ организовало је у суботу, 24. октобра 2015 трибину на којој су представљени најновији резултати генетичких истраживања у Србији. 

Шеф Српског ДНК пројекта Синиша Јерковић анализирао је резултате тестирања које је Друштво организовало на Српски ДНК дан (14. септембра 2015), када је своје генетичко прапорекло сазнало 59 људи.

Сарадник Етнографског института САНУ др Ивица Тодоровић открио је до чега је дошао током четворогодишњег истраживања етногенезе становништва Србије, у склопу којег је тестирано преко 1100 појединаца и свих српских крајева.

 


Коментари (1)

Остави коментар

© 2012- 2013 ПОРЕКЛО poreklo.rs

Scroll to top