Pogledajte sajt Udruženja Srba Latinske Amerike

14. oktobar 2012.

komentara: 1

Portal Poreklo daje vam link ka sajtu “Udruženja Srba Latinske Amerike”, na kojem mogu da se pronađu brojne korisne informacije o životu naših sunarodnika u Brazilu, Argentini i ostalim latino-američkim državama.

Našem portalu javio se Aleksandar Šateles ocenjujući da su pojavom Porekla na internet nebu Srbi u Latinskoj Americi konačno dobili priliku da na pravom mestu pronađu informacije o srpskim prezimenima.

“Kad god tražimo srpska prezimena (kako pi objasnili poreklo srpskim potomcima u Latinskoj Americi) uvek izlaze hrvatski sajtovi koji prikazuju srpska prezimena kao hrvatska. Zato je vaš sajt odličan za očuvanje naših korena”, naveo je gospodin Šateles.

Kako je istakao, „Udruženja Srba Latinske Amerike“ je dobrovoljno, nevladino i neprofitno udruženje, osnovano na neodređeno vreme radi ostvarivanja ciljeva u oblasti povezivanja srpske dijaspore u Latinskoj Americi sa svojom matičnom državom, Republikom Srbijom i jačanje svih oblika saradnje između Republike Srbije i država Latinske Amerike.

Sajt ovog udruženja možete pogledati OVDE.

Portal Poreklo poziva i sva ostala udruženja iz Srbije, regiona i širom sveta da nam se jave, kako bismo predstavili njihove veb stranice i aktivnosti.

 

Komentari (1)

Odgovorite

Jedan komentar

  1. dasic zlatko

    Postovan,
    molio bih vas,ako neko ima sliku grba i barjaka vojvode Dasica. Procitah da postoji topuz i mac koje se nalazi u domu Dasica u Sekularu.Ako neko ima slike bio bih zahvalan da mi ih posalje na email.
    S postovanjem,
    Zlatko Dasic