Порекло презимена Варевац Reviewed by Momizat on . Поштовани, позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите к Поштовани, позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите к Rating: 0
You Are Here: Home » Презимена » Порекло презимена Варевац

Порекло презимена Варевац

Поштовани,

позивамо вас на сарадњу.

Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите којих) или оног што је већ објављено на осталим интернет сајтовима (напомените којим).

Обавезно напишите и коју крсну славу славите и подручје у којем се ово презиме појављује.

Наведите и име познате личности (где је рођен-а, чиме се бави), која носи ово презиме.

Ваш прилог оставите у коментару или пошаљите на и-мејл:

[email protected]
Пишите нам


Коментари (1)

  • neno

    Poreklo od prezimena kadic iz Crne gore koji su posle ubistva knjaza Danila izbegli u selo Varevo kod Raske gde su opet napravili problem na pijaci u Novom pazaru i morali su da pobegnu u dva pravca polovina u selo Dragosinjci i promenili prezime u Varevac a drugi deo je otisao u Novi sad i zadrzao prezime Kadic . U Crnoj gori je ostao deo plemena i oni su promenili veru i presli u islam sa starim prezimenom.Toliko je meni poznato.

    Одговори

Остави коментар

© 2012- 2013 ПОРЕКЛО poreklo.rs

Scroll to top