Арачки тефтер за село Радмиловић (Гружа) Reviewed by Momizat on . ТЕФТЕР СПАХИЈСКОГ ПРИХОДА (АРАЧКИ ТЕФТЕР) 1829/1830. године ЗА СЕЛО РАДМИЛОВИЋ  У КНЕЖИНИ ГРУЖИ, КРАГУЈЕВАЧКА НАХИЈА ИЗВОР: Збирка тефтера 565, Архив Србије, Бе ТЕФТЕР СПАХИЈСКОГ ПРИХОДА (АРАЧКИ ТЕФТЕР) 1829/1830. године ЗА СЕЛО РАДМИЛОВИЋ  У КНЕЖИНИ ГРУЖИ, КРАГУЈЕВАЧКА НАХИЈА ИЗВОР: Збирка тефтера 565, Архив Србије, Бе Rating: 0
You Are Here: Home » Препоручени текстови » Арачки тефтер за село Радмиловић (Гружа)

Арачки тефтер за село Радмиловић (Гружа)

ТЕФТЕР СПАХИЈСКОГ ПРИХОДА (АРАЧКИ ТЕФТЕР) 1829/1830. године ЗА СЕЛО РАДМИЛОВИЋ  У КНЕЖИНИ ГРУЖИ, КРАГУЈЕВАЧКА НАХИЈА

Radmilović-tefter

ИЗВОР: Збирка тефтера 565, Архив Србије, Београд

 1. Вукман Васиљевић, 29 год.
 2. Станиша Марковић, 34 год.
 3. Сретен Миловановић, 28 год.
 4. Стојан Радосављевић, 34 год.

брат Антоније, 24 год.

син Сретен , 8 год.

5 .  Марко Перишић,  34 год.

син Паун, 16 год.

 1. Панто Марковић, 29 год.

брат Проко, 24 год.

 1. Ђорђе Маријановић, 30 год.

брат   Стеван , 19 год.

 1. Мијат Марковић, 40 год.  кмет

син Радоје , 19 год.

син Милан, 10 год.

 1. Максим Неговановић, 49 год.

син Милутин, 29 год.

син Драгутин, 19 год.

син Петар, 16 год.

син Дмитар, 14 год.

 1. Обрад Савић, 54 год.

син Вукић,  29 год.

син Богосав,  22 год

син Јован,  6  год.

 1. Лазар Миловановић, 19  год.
 2. Јован Ђорђевић, 24 год.

брат  Јаков, 18 год.

 1. Сретен Савић, 24 год.

брат  Милош , 20 год.

брат Антоније, 16  год.

 1. Глишо Радуловић, 44 год.

син Павле  14, год.

син   Милош, 8 год.

 1. Обрад Андрић, 64  год.   кваран

син Павле, 34  год.

 1. Симо  Обрадовић, 29 год.
 2. Вучић Обреновић, 59 год.

син Јанко, 29 год.

син Михаило, 24 год.

син Вук, 16 год.

унук  Никола,  2 год.

 1. Милован Алексић, 29 год.

брат  Антоније,  22год.

брат  Ђорђе,  19 год.

брат  Стеван , 18 год.

брат  Милан,  16 год.

брат  Вучета,  16 год.

 1. Жарко Жујовић, 74 год.

син  Лука, 34 год.

син Тома, 24 год.

син Гаврило, 19 год.

син Милентије, 16 год.

син Арсеније, 7  год.

 1. Видоје Луковић,  27 год.
 2. Петар Вуксановић, 34 год.

син Милија, 10  год

син  Илија ,  8 год.

 1. Милета Пантелић, 44 год.

син  Павле, 19 год.

 1. Ђоко Савић, 44 год.
 2. Дмитар Ђорђевић, 30 год.
 3. Вукосав Ђорђевић, 19 год.
 4. Радован Трифуновић, 54 год.

син Милоје, 24 год.

син  Милован, 9 год.

 1. Филип Пантовић, 44 год.

син  Милован,  6 год.

 1. Обрад  Михаиловић, 29 год.
 2. Јован Михаиловић, 24 год.
 3. Вукач (или Вујач) Михаиловић, 29 год.
 4. Вук Гавриловић, 20 год.

Томо Механџија, 25  год.

Глава 90, харача 68

ПРИРЕДИО: Сарадник портала Порекло Саша Зарић


Коментари (2)

Остави коментар

© 2012- 2013 ПОРЕКЛО poreklo.rs

Scroll to top