Порекло презимена Рабреновић

7. март 2012.

коментара: 26

Поштовани,

позивамо вас на сарадњу.

Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите којих) или оног што је већ објављено на осталим интернет сајтовима (напомените којим).

Обавезно напишите и коју крсну славу славите и подручје у којем се ово презиме појављује.

Наведите и име познате личности (где је рођен-а, чиме се бави), која носи ово презиме.

Ваш прилог оставите у коментару или пошаљите на и-мејл:

[email protected]
Пишите нам

Наредни чланак:
Претходни чланак:

Коментари (26)

Одговорите

26 коментара

  1. Радован Рабреновић

    Браћо моја Рабрени,
    Најзад, након 20 година изучавања порекла наше породице, доашо сам коначно до историске грађе на основу које се јасно може испричати прича о нашим прецима – Храбренима. Само се надам да ћу довољно дуго поживети да је испричам и преточим у књигу за све Рабрене.
    Велики поздрав свим Рабренима.

  2. Радован Рабреновић

    Браћо моја Храбрени, Рабрени,
    Књигу о пореклу Храбрена-Рабрена-Рабреновића сам завршио и тренутно се налази код лектора. Надам се да ће књига бити штампана за два месеца. Молим вас да ми до тада пошаљете ваше адресе како бих вам уручио књигу са посветом. Мој мејл је [email protected] .
    Велики поздрав свим Рабренима.

    • Горан Влаховић

      Занима ме књига о Рабреновићима пошто ми је баба од Рабренивића. Моја адреса је Горан Влаховић, улица Вељка Влаховића 72, 25223 Сивац. Мој телефон је 069-1-713-252.

    • Goran Rabrenović

      Radovane, bilo bi mi veliko zadovoljstvo da se upoznam sa Vašim istraživačkim radom koji ste pretočili u knjigu. Molim Vas da mi dostavite jedan primerak knjige.

      Adresa: ul. Filipa Filipovića 12, 23000 Zrenjanin
      tel.063 491 404

    • Дарко Рабреновић

      Радоване молим Вас да ми пошаљете један примјерак књиге на адресу Рабреновић Дарко Херцег Нови, Суторина ул. Херцеговачка бр.5 Хвала.

      • РАдован Рабреновић

        Поштовани рођаче,

        Пошто нисам у могућности да вам пошаљем књигу због проблема са царином (дуга прича) молим вас да ми на мој мејл пошаљете ваш телефон да би они који буду донели књигу у Херцег Нови могли да вас контактирају.

        Срдачан поздрав
        [email protected]

  3. Радован Рабреновић

    Драга браћо Рабрени,
    Књига о Рабренима под називом СТЕЋАК ГРОБА МОГ, поднаслов: РОД ХРАБРЕНА И ЗАПАДНИ СРБИ, која поред детаљне историје Рабрена обрађује и друге историјске догађаје, биће промовисана на овогодишњег сајму књига а затим ће бити (са посветом) поштом достављена до свих Рабрена који су послали своје адресе или лично уручена. Извињавам се свима што касним са објављивањем.
    Пуно поздрава свим Рабренима ма где били.
    [email protected]