Сазнајте своје порекло!

Колико пута сте чули од свога деде да је ваш предак био један од вођа Првог српског устанка, или да сте потомци митског јунака Косовске битке Павла Орловића, или да вам је предак оснивач једног од многобројних ратничких племена Црне Горе и Херцеговине? Захваљујући Српском ДНК пројекту то је данас могуће проверити.

Magnifying Glass Tilted Left on Mozilla ОТКРИЈТЕ ОДАКЛЕ

ПОТИЧУ ВАШИ ПРЕЦИ

 

DNA on Apple ПРОНАЂИТЕ РОЂАКЕ НА ОСНОВУ

ДНК И ПОВЕЖИТЕ СЕ СА ЊИМА

 

Globe Showing Europe-Africa on JoyPixels ЛОЦИРАЈТЕ СВОЈЕ ПОРЕКЛО

НА МАПИ СВЕТА

50% ПОПУСТА НА УТВРЂИВАЊЕ ДНК ПОРЕКЛА

Путем ове странице, гледаоци YouTube канала SrpskeBitke остварују право на 50% попуста на Y-ДНК анализу!

Уместо 13.000, цена анализе је само 6.500 динара, уз додатно тумачење добијених резултата. Пријавите се и обавестићемо вас о току тестирања. Могу се пријавити само мушкарци (ради се Y-ДНК тестирање).

  Након што попуните форму изнад, на имејл ће вам стићи упитник који попуните са инструкцијама за узимање узорка и уплату. Анализу обавља ДНК центар за генетику из Београда, а резултате у форми извештаја добијате путем имејл адресе у року од 7 дана.

  РИСТО СТАРОВИЋ, члан Одбора за археологију ДСР “Порекло”: Захваљујући Српском ДНК пројекту сазнао сам да припадам истом генетичком роду коме је припадао и средњовековни властелин из Цернице код Гацка.

  Друштво српских родословаца „Порекло” основано је 2012. године.

  Исте године покренут је и Српски ДНК пројекат, најзначајнији подухват нашег удружења, а данас један од водећих националних ДНК пројеката у Европи и свету.

  Крајем 2016. године наше удружење је покренуло претраживу Дигиталну библиотеку, која тренутно броји више од 5.000 наслова из разних научних области, које су корисне за истраживање порекла.

  Током 2017. и 2018. године Одбор за хералдику поставио је темеље јединственој хералдичкој платформи Грбовник, која за циљ има прикупљање, систематизовање и објављивање хералдичке грађе.