You Are Here: Home » Učlanjenje u Poreklo

Učlanjenje u Poreklo

Portal Poreklo radi pod okriljem Društva srpskih rodoslovaca „Poreklo“. Odlukom skupštine Društva  održane 27. oktobra 2018. godine ustanovljena je godišnja članarina u visini od 3.000 dinara iz koje se finansira rad Društva, pa tako i razvoj našeg i vašeg portala.

Članovi Društva sa plaćenom članarinom mogu da ostvare  50 odsto popusta na Y-DNK analizu praporekla u DNK centru za genetiku i da umesto 13.000 dinara, ovu najpouzdaniju metodu utvrđivanja porekla plate 6.500 dinara. Na ovaj popust mogu da računaju i tri kandidata koje predlože u periodu važenja članarine (12 meseci od dana uplate članarine). S obzirom da se radi o Y-DNK testiranju moguće je da se testiraju isključivo osobe muškog pola (žene nemaju Y-DNK hromozom).

Pored ove pogodnosti, članovi Društva imaju pristup i zaštićenom delu Srpskog DNK projekta, u kojem se nalaze bliži podaci o dosad testiranima pojedincima (uz brojne mogućnosti pretrage i analize podataka). Članovi imaju mogućnost da koriste i internu digitalnu biblioteku u kojoj su sve knjige pretražive u tekstu. Članovima je omogućen i pristup zaštićenom delu foruma u kojem, pored informacija o radu Društva, ima i niz drugih veoma zanimljivih tema. Takođe, samo za članove obezbeđen je pristup našoj posebnoj heraldičkoj stranici „Grbovnik“.

Pridružite nam se, postanite naš član!

Uplata članarine može da se izvrši na tekući račun kod Komercijalne banke (pogledajte model uplatnice):

NAPOMENA: Za one koji žive u inostranstvu važe instrukcije za uplate kao i za donacije. Treba da se uplati 30 evra.

© 2012- 2013 POREKLO poreklo.rs

Scroll to top