Kupovinom soka od kupine pomažete osnivanje Zadužbine Poreklo!

9. septembar 2020.

komentara: 3

Da Poreklo ima prave prijatelje, pokazuje najnoviji primer dragih ljudi iz Poljoprivrednog gazdinstva Zubović, koji su odlučili da na poseban način podrže osnivanje Zadužbine Poreklo.

Prenosimo njihovu pozdravnu poruku:

Kao odgovoran brend koji podržava ono što je važno, podrška osnivanju Zadužbine Poreklo kao i podrška u izgradnji Doma srpskih rodoslovaca došla je sasvim prirodno. U narednom periodu, Aronija Zubović odvaja 50% prihoda od svakog kupljenog paketa soka od kupine i tako zajedno sa građanima gradi bolju budućnost. 

Hladno ceđeni kašasti sok od kupine prelepog je ukusa i predstavlja pravu riznicu zdravlja, a proizveden je bez dodatka šećera, vode, konzervansa, veštačkih boja i aroma. Paket sadrži 20 flašica po 250 ml; nije moguće kupiti manje od jednog paketa. Isporuka na teritoriji Republike Srbije je besplatna. 

Vaš paket možete poručiti:

– preko internet prodavnice http://aronija.org/product/sok-od-kupine-paket/

– putem e-pošte [email protected], ili

– na instagramu aronija_zubovic_indjija

Dom srpskih rodoslovaca – Zadužbina Poreklo će biti otvoren za sve koji tragaju za svojim poreklom. Prvi cilj je prikupljanje 30.000 evra, što je po Zakonu o zadužbinama i fondacijama, minimalni osnivački kapital. Pridružite nam se. Postanite zadužbinar Porekla.

Komentari (3)

Odgovorite

3 komentara