Куповином сока од купине помажете оснивање Задужбине Порекло!

9. септембар 2020.

коментара: 3

Да Порекло има праве пријатеље, показује најновији пример драгих људи из Пољопривредног газдинства Зубовић, који су одлучили да на посебан начин подрже оснивање Задужбине Порекло.

Преносимо њихову поздравну поруку:

Као одговоран бренд који подржава оно што је важно, подршка оснивању Задужбине Порекло као и подршка у изградњи Дома српских родословаца дошла је сасвим природно. У наредном периоду, Аронија Зубовић одваја 50% прихода од сваког купљеног пакета сока од купине и тако заједно са грађанима гради бољу будућност. 

Хладно цеђени кашасти сок од купине прелепог је укуса и представља праву ризницу здравља, а произведен је без додатка шећера, воде, конзерванса, вештачких боја и арома. Пакет садржи 20 флашица по 250 мл; није могуће купити мање од једног пакета. Испорука на територији Републике Србије је бесплатна. 

Ваш пакет можете поручити:

– преко интернет продавнице http://aronija.org/product/sok-od-kupine-paket/

– путем е-поште info@аronija.org, или

– на инстаграму aronija_zubovic_indjija

Дом српских родословаца – Задужбина Порекло ће бити отворен за све који трагају за својим пореклом. Први циљ је прикупљање 30.000 евра, што је по Закону о задужбинама и фондацијама, минимални оснивачки капитал. Придружите нам се. Постаните задужбинар Порекла.

Коментари (3)

Одговорите

3 коментара