Novo u digitalnoj biblioteci: Drvare na Kosmetu i Radeči od 14. veka Reviewed by Momizat on . U digitalnu biblioteku portala Poreklo dodat je novi vredan naslov iz edicije Hronika sela i gradova - "Drvare na Kosmetu i Radeči od 14. veka" autora Branka R. U digitalnu biblioteku portala Poreklo dodat je novi vredan naslov iz edicije Hronika sela i gradova - "Drvare na Kosmetu i Radeči od 14. veka" autora Branka R. Rating: 0
You Are Here: Home » Info » Vesti » Novo u digitalnoj biblioteci: Drvare na Kosmetu i Radeči od 14. veka

Novo u digitalnoj biblioteci: Drvare na Kosmetu i Radeči od 14. veka

U digitalnu biblioteku portala Poreklo dodat je novi vredan naslov iz edicije Hronika sela i gradova – „Drvare na Kosmetu i Radeči od 14. veka“ autora Branka R. Radeča.

Ljubaznošću autora, ova vredna knjiga tako je postala dostupna širokoj čitalačkoj publici u digitalnom formatu, odmah posle njenog objavljivanja.

U ovoj knjizi, autor se najviše bavi selom Drvare i porodicom Radeč, ali ima navoda i o drugim selima vučitrnskog kraja, kao što su Resnik i Šalce.

Ukoliko ima zainteresovanih da ovu knjigu nabave i u štampanom izdanju mogu se obratiti autoru na njegovu adresu elektronske pošte: [email protected]

Knjigu „Drvare na Kosmetu i Radeči od 14. veka“ možete pročitati OVDE.


Ostavi komentar

© 2012- 2013 POREKLO poreklo.rs

Scroll to top