Ćaskanje o genetici na Hepi televiziji, 12. jula 2017. Reviewed by Momizat on . U emisiji "Posle ručka" emitovanoj 12. jula 2017. na Hepi televiziji razgovaralo se o genetičkoj genealogiji. Gosti: dr Dušan Keckarević, Jovica Krtinić, Mirolju U emisiji "Posle ručka" emitovanoj 12. jula 2017. na Hepi televiziji razgovaralo se o genetičkoj genealogiji. Gosti: dr Dušan Keckarević, Jovica Krtinić, Mirolju Rating: 0
You Are Here: Home » Video » Ćaskanje o genetici na Hepi televiziji, 12. jula 2017.

Ćaskanje o genetici na Hepi televiziji, 12. jula 2017.

U emisiji „Posle ručka“ emitovanoj 12. jula 2017. na Hepi televiziji razgovaralo se o genetičkoj genealogiji.

Gosti: dr Dušan Keckarević, Jovica Krtinić, Miroljub Petrović i Stanko Stojiljković.

Voditelj: Jovana Grgurević

 


Komentari (2)

  • dragoljub

    Sjajna emisija, još bolji učesnici. Tema zanimljiva, Svi smo zainteresovani za naše poreklo, dosta je bilo manipulacije sa narodom koji živi na ovim prostorima.

    Odgovori
  • Ivan

    bas suprotno. ucesnici su paceri, i to ne posebno inteligentni. Na primer, ni oni ni voditeljka nisu razumeli pitanje coveka koji je pitao „sta utice na pol deteta“, iako voditeljka nije propustila da se napravi pametna. A odgovor (na interesantno pitanje) niko nije dao. U sustini, covek pita da li na pol deteta presudno utice SLUCAJ, ili se polom deteta moze na odredjeni nacin upravljati (npr. kod pojedinih vrsta presudnu uogu moze da igra TEMPERATURA pri kojoj se desava oplodnja polnih celija). Sto se odgovora „strucnjaka“ (pa da, naravno, genetika,…) odgovor sam po sebi ne kaze nista i samim tim je potpuno besmislen. Jer, otac i majka imaju odredjeni genetski set, pa mogu da imaju decu razlicitih polova. Pa prica o africkom poreklu covecanstva… Rec je o hipotezi, poslednjih godina sve cesce opovrgavanoj. Sve u svemu, nasi „strucnjaci“ barataju informacijama od pre tri-cetiri decenije, i kao da se uopste ne usavrsavaju. I ne vredi ih slusati.

    Odgovori

Ostavi komentar

© 2012- 2013 POREKLO poreklo.rs

Scroll to top