Ново у дигиталној библиотеци: Бранко М. Жујовић – Врачевић, прилози за историју села Reviewed by Momizat on . Дигитална библиотека портала "Порекло" богатија је за још један вредан наслов. Реч је о књизи Бранка М. Жујовића Врачевић - прилози за историју села, објављеној Дигитална библиотека портала "Порекло" богатија је за још један вредан наслов. Реч је о књизи Бранка М. Жујовића Врачевић - прилози за историју села, објављеној Rating: 0
You Are Here: Home » Инфо » Вести » Ново у дигиталној библиотеци: Бранко М. Жујовић – Врачевић, прилози за историју села

Ново у дигиталној библиотеци: Бранко М. Жујовић – Врачевић, прилози за историју села

VračevićДигитална библиотека портала „Порекло“ богатија је за још један вредан наслов. Реч је о књизи Бранка М. Жујовића Врачевић – прилози за историју села, објављеној 2014. године. 

Бранко М. Жујовић (1975), новинар Кинеског међународног радија и коментатор Гласа Русије, на сјајан начин представио је историју родова и знаменитих личности из овог лепог српског села надомак Мионице. Књига је богато документована архивском грађом и поузданим историјским изворима и литературом.

Захваљујемо се г. Жујовићу што је ову вредну књигу одлучио да подели са свим родословцима који користе дигиталну библиотеку портала Порекло.

Књигу можете прочитати преко следећег линка:

Бранко М. Жујовић – Врачевић, прилози за историју села


Остави коментар

© 2012- 2013 ПОРЕКЛО poreklo.rs

Scroll to top