Oglasite se na zavičajnim stranicama Porekla za svega 5.000 dinara na godišnjem nivou

24. jul 2015.

komentara: 0

Poštovani,

portal „Poreklo“ (www.poreklo.rs) najpopularniji je rodoslovni veb-sajt u Srbiji i regionu, sa preko 3.000 jedinstvenih poseta dnevno (70 odsto poseta dolazi iz Srbije, a ostatak iz oko 170 zemalja).

U našoj bazi dosad je obrađeno oko 7.000 prezimena i blizu 3.000 naselja Srbije i s prostora bivše Jugoslavije, a pokrenuli smo i pionirski poduhvat iz oblasti genetičke genealogije – Srpski DNK projekat (www.dnk.poreklo.rs). Imamo i veoma čitanu stranicu Poreklo poznatih, a za sve koji se upuštaju u samostalno istraživanje korena obezbedili smo na stotine digitalizovanih knjiga i dokumenata.

Portal Poreklo pokrenula je grupa entuzijasta okupljena u Društvu srpskih rodoslovaca „Poreklo“. Na nedavno održanoj skupštini Društva zaključeno je da portal mora otvoriti prostor i za oglašavanje, kako bi se došlo do finansijskih sredstava neophodnih da bismo se upustili u realizaciju različitih i veoma zahtevnih istraživačkih projekata.

Uvereni smo da ćete razumeti da postavljanje banera na portalu Poreklo nije tek obično oglašavanje, već podrška projektu od nacionalnog značaja. Da su prilike normalne (kao što nisu) i da postoji briga države za očuvanje osnovnih vrednosti važnih za identitet pojedinca i cele nacije, ovakav dopis bi bio suvišan. Ovako, primorani smo da nađemo pojedince i kompanije dovoljno svesne značaja poduhvata kojeg smo se prihvatili. Sigurni smo da ste vi jedni od njih.

Ovom prilikom nudimo Vam mogućnost da za simboličnu nadoknadu od svega 5.000 dinara za period od godinu dana (400 dinara mesečno) dobijete oglasni prostor na našem sajtu. Reč je o stranicama na kojima obrađujemo gradove i sela Srbije, na kojima upravo vi možete postati prijatelj stranice na kojoj su obrađena prezimena i sela iz vašeg kraja. Oglasni prostor je 300h100 piksela, a primer možete videti na sledećoj stranici: http://www.poreklo.rs/2012/06/10/loznica-i-okolna-sela/

Ukoliko nemate svoju veb prezentaciju, možemo postaviti baner ka vašoj fejsbuk stranici ili objaviti kratku informaciju o vašoj delatnosti na samom baneru. Ukoliko nemate svoje rešenje za baner, mi ćemo vam uraditi besplatan baner.

NAŠA PONUDA BROJ 1:

Baner (300h100 piksela): BESPLATNA IZRADA BANERA!

Cena zakupa prostora: 5.000 dinara za godinu dana

Pored mogućnosti da se oglasite na ovom manjem baneru, na raspolaganju vam je i mogućnost da postanete glavni sponzor zavičajne stranice. U tom slučaju za baner veličine 600h150 piksela treba da izdvojite 20.000 dinara za godinu dana.

NAŠA PONUDA BROJ 2:

Baner veličine 600h150 piksela: BESPLATNA IZRADA BANERA!

Cena zakupa prostora: 20.000 dinara za godinu dana.

 

Za sve bliže informacije, kontaktirajte nas na:

[email protected]

Komentari (0)

Odgovorite

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.