Огласите се на завичајним страницама Порекла за свега 5.000 динара на годишњем нивоу

24. јул 2015.

коментара: 0

Поштовани,

портал „Порекло“ (www.poreklo.rs) најпопуларнији је родословни веб-сајт у Србији и региону, са преко 3.000 јединствених посета дневно (70 одсто посета долази из Србије, а остатак из око 170 земаља).

У нашој бази досад је обрађено око 7.000 презимена и близу 3.000 насеља Србије и с простора бивше Југославије, а покренули смо и пионирски подухват из области генетичке генеалогије – Српски ДНК пројекат (www.dnk.poreklo.rs). Имамо и веома читану страницу Порекло познатих, а за све који се упуштају у самостално истраживање корена обезбедили смо на стотине дигитализованих књига и докумената.

Портал Порекло покренула је група ентузијаста окупљена у Друштву српских родословаца „Порекло“. На недавно одржаној скупштини Друштва закључено је да портал мора отворити простор и за оглашавање, како би се дошло до финансијских средстава неопходних да бисмо се упустили у реализацију различитих и веома захтевних истраживачких пројеката.

Уверени смо да ћете разумети да постављање банера на порталу Порекло није тек обично оглашавање, већ подршка пројекту од националног значаја. Да су прилике нормалне (као што нису) и да постоји брига државе за очување основних вредности важних за идентитет појединца и целе нације, овакав допис би био сувишан. Овако, приморани смо да нађемо појединце и компаније довољно свесне значаја подухвата којег смо се прихватили. Сигурни смо да сте ви једни од њих.

Овом приликом нудимо Вам могућност да за симболичну надокнаду од свега 5.000 динара за период од годину дана (400 динара месечно) добијете огласни простор на нашем сајту. Реч је о страницама на којима обрађујемо градове и села Србије, на којима управо ви можете постати пријатељ странице на којој су обрађена презимена и села из вашег краја. Огласни простор је 300х100 пиксела, а пример можете видети на следећој страници: http://www.poreklo.rs/2012/06/10/loznica-i-okolna-sela/

Уколико немате своју веб презентацију, можемо поставити банер ка вашој фејсбук страници или објавити кратку информацију о вашој делатности на самом банеру. Уколико немате своје решење за банер, ми ћемо вам урадити бесплатан банер.

НАША ПОНУДА БРОЈ 1:

Банер (300х100 пиксела): БЕСПЛАТНА ИЗРАДА БАНЕРА!

Цена закупа простора: 5.000 динара за годину дана

Поред могућности да се огласите на овом мањем банеру, на располагању вам је и могућност да постанете главни спонзор завичајне странице. У том случају за банер величине 600х150 пиксела треба да издвојите 20.000 динара за годину дана.

НАША ПОНУДА БРОЈ 2:

Банер величине 600х150 пиксела: БЕСПЛАТНА ИЗРАДА БАНЕРА!

Цена закупа простора: 20.000 динара за годину дана.

 

За све ближе информације, контактирајте нас на:

[email protected]

Коментари (0)

Одговорите

Тренутно нема коментара. Будите први и оставите коментар.