Hronika sela Bresno Polje (Trstenik) u našoj digitalnoj biblioteci Reviewed by Momizat on . Ljubaznošću autora Miloša Stojića, njegova knjiga "Bresno Polje" od danas je dostupna u Digitalnoj biblioteci portala Poreklo. Na blizu 500 stranica knjige, autor je Ljubaznošću autora Miloša Stojića, njegova knjiga "Bresno Polje" od danas je dostupna u Digitalnoj biblioteci portala Poreklo. Na blizu 500 stranica knjige, autor je Rating: 0
You Are Here: Home » Info » Vesti » Hronika sela Bresno Polje (Trstenik) u našoj digitalnoj biblioteci

Hronika sela Bresno Polje (Trstenik) u našoj digitalnoj biblioteci

Bresno PoljeLjubaznošću autora Miloša Stojića, njegova knjiga „Bresno Polje“ od danas je dostupna u Digitalnoj biblioteci portala Poreklo.

Na blizu 500 stranica knjige, autor je obradio porodice sela Bresno Polje, služeći se arhivskom građom (u arhivima u Kruševcu i Trsteniku, između kojih je i stacionirano ovo selo), što ovoj hronici daje posebnu težinu.

 

Knjigu možete preuzeti preko sledećeg linka:

BRESNO POLJE – Miloš Stojić, 2009.


Komentari (1)

  • Milos Stojic

    Mozda, nisam trebao da se ja prvi javim, ali nisam mogao da se uzdrzim od odusevljenja, kada sam ugledao svoju knjigu,objavljenu u vasoj i nasoj digitalnoj biblioteci, pa sam odmah zeleo da iznesem moju pozitivnu reakciju. To vam je kao kad ugledate nekog svog, rodjenog. Pozdrav, M. Stojic!

    Odgovori

Ostavi komentar

© 2012- 2013 POREKLO poreklo.rs

Scroll to top