Књига на поклон сараднику портала Порекло Војиславу Ананићу Reviewed by Momizat on . Овонедељни добитник књиге ("Фразеолошки речник", Ђорђе Оташевић) у акцији коју заједно организују издавачка кућа Прометеј и портал Порекло је наш сарадник из Се Овонедељни добитник књиге ("Фразеолошки речник", Ђорђе Оташевић) у акцији коју заједно организују издавачка кућа Прометеј и портал Порекло је наш сарадник из Се Rating:
You Are Here: Home » Инфо » Вести » Књига на поклон сараднику портала Порекло Војиславу Ананићу

Књига на поклон сараднику портала Порекло Војиславу Ананићу

Овонедељни добитник књиге („Фразеолошки речник“, Ђорђе Оташевић) у акцији коју заједно организују издавачка кућа Прометеј и портал Порекло је наш сарадник из Сенте Војислав Ананић.

 

Навршило се тачно годину дана откако се наш вредни Војислав Ананић прикључио екипи портала Порекло. За то време од њега смо добили на стотине прилога, од којих неки још чекају на објављивање (на чему му се овом приликом извињавамо). Уредништво портала Порекло жели добро здравље и срећу њему и његовој породици и да још дуго година буде део тима који оставља трајан белег о постојању нас и свих наших предака.

 

Шаљите своје прилоге, фотографије, документа, иницирајте дискусије на форуму. Чекају вас заиста вредни наслови из Прометејеве едиције „Популарна лингвистика“.

Придружите се породици портала Порекло!


Остави коментар

© 2012- 2013 ПОРЕКЛО poreklo.rs

Scroll to top