Ремзи Кларк: Американци, прочитајте нешто о српским великанима Reviewed by Momizat on . МИСАО ДАНА Подигла се велика прашина око тога да ли Сједињене Државе треба да интервенишу и покрену ратну машинерију против Србије. Одувек сам био за мир и смат МИСАО ДАНА Подигла се велика прашина око тога да ли Сједињене Државе треба да интервенишу и покрену ратну машинерију против Србије. Одувек сам био за мир и смат Rating:
You Are Here: Home » Порекло речи » реч дана » Ремзи Кларк: Американци, прочитајте нешто о српским великанима

Ремзи Кларк: Американци, прочитајте нешто о српским великанима

МИСАО ДАНА

Подигла се велика прашина око тога да ли Сједињене Државе треба да интервенишу и покрену ратну машинерију против Србије. Одувек сам био за мир и сматрам да народ Србије није заслужио да га заспу бомбама. Американци би пре него што подрже своју владу требало да на интернету или у некој библиотеци прочитају нешто о Србима и Србији. Никола Тесла, човек који је пронашао наизменичне струје и тиме омогућио развитак модерне цивилизације, без кога никада не би могли да користимо компјутере и друге апарате и машине у нашим кућама и компанијама, био је Србин. Владе Дивац и Пеђа Стојаковић такође су Срби. Било је још пуно великих људи у овом малом, али поносном европском народу.

Не смемо дозволити да сународници и потомци ових великих људи буду десетковани насиљем, које ћемо ми Американци благословити. Ту незахвалну улогу нису заслужили ни Срби ни Американци, јер оба наша народа идеје слободе и правде сматрају за идеале којима увек треба тежити.

Ремзи Кларк


Остави коментар

© 2012- 2013 ПОРЕКЛО poreklo.rs

Scroll to top