Požega i okolna sela

11. jun 2012.

komentara: 50

Opština Požega:

Bakionica, Velika Ježevica (1959-1979. godine u sastavu naselja Ježevica), Visibaba, Vranjani, Glumač, Godovik, Gornja Dobrinja, Gorobilje, Gugalj, Donja Dobrinja, Dražinovići, Duškovci, Zaselje, Zdravčići, Jelen Do, Kalenići, Lopaš, Loret, Ljutice, Mađer, Mala Ježevica (1959-1979. godine u sastavu naselja Ježevica), Milićevo Selo, Mršelji, Otanj, Papratište, Pilatovići, Požega, Prijanovići, Prilipac, Radovci, Rasna, Rečice, Roge, Rupeljevo, Svračkovo, Srednja Dobrinja, Tabanovići, Tvrdići, Tometino Polje, Tučkovo, Uzići i Čestobrodica.

Naredni članak:
Prethodni članak:

Komentari (50)

Odgovorite

50 komentara

  1. Jele

    Dobro veče. Šta mi možete sve reći o Ješićima iz Godovika?
    O njihovim korenima,
    Njihovim prvim poznatim precima…
    Zahvalan u napred.

  2. Dzevad Gegic

    Poštovanje molim vas dali ima neko od porodice Aleksic živ iz mjesta Cestobradica Uzicka Pozega.
    Ili dali neko poznaje Aleksic Milju to mije majka neznam za nju ništa od 1992 godine

    • Nikola

      Postovani,ja sam iz pomenutog sela.Kako je svet mali.Tvoja majka je mojoj majci rodjaka,od dve sestre deca.Ja i ti smo drugi rodjaci.O Milci nemam informacije od devedesetih godina. Voleo bi da se sto om upoznam,ako ti to zelis.Ostavljam ti kontakt telefon+38262607717.Pozdrav.Cekam da mi se javis

  3. Dula

    Ja sam odrasla u Srednjij dobrinji. Otac mi je bio iz tog sela. Mi smo Miloševići znači ima i to prezime. Slavimo Đurđevdan. Postojale su i 4 kuće Marića,sada je samo 1 živa, ima i Stanisavljeviće. Znači nije samo 8 porodica.

  4. Dragan Rakic

    Dobar dan.Imao sam druga u vojsci i zvao se Goran Bojanic iz sela Jezevica opština Požega. Dali mi neko moze reci nesto o tom čoveku gde je sad?Njegovi su se bavili poljoprivredom a on je u to davno vreme 1990 svirao gitaru. Hvala vam unapred za pomoć.