Плашки и околна села (Лика) Reviewed by Momizat on . Јања Гора, Језеро I (део), Кунић, Лапат, Латин, Међеђак, Плашки, Потхум Плашчански   Јања Гора, Језеро I (део), Кунић, Лапат, Латин, Међеђак, Плашки, Потхум Плашчански   Rating:
You Are Here: Home » Завичај - села и градови » Плашки и околна села (Лика)

Плашки и околна села (Лика)

Јања Гора, Језеро I (део), Кунић, Лапат, Латин, Међеђак, Плашки, Потхум Плашчански

 


Коментари (1)

Остави коментар

© 2012- 2013 ПОРЕКЛО poreklo.rs

Scroll to top