Poreklo kandidata za gradonačelnika Reviewed by Momizat on . Odakle su poreklom kandidati za gradonačelnika Beograda, ko su im bili preci, koju slavu slave, da li su u srodstvu sa nekim poznatim, koje anegdote se prepriča Odakle su poreklom kandidati za gradonačelnika Beograda, ko su im bili preci, koju slavu slave, da li su u srodstvu sa nekim poznatim, koje anegdote se prepriča Rating:
You Are Here: Home » Poznati » Političari » Poreklo kandidata za gradonačelnika

Poreklo kandidata za gradonačelnika

Odakle su poreklom kandidati za gradonačelnika Beograda, ko su im bili preci, koju slavu slave, da li su u srodstvu sa nekim poznatim, koje anegdote se prepričavaju iz generacije u generaciju u njihovim porodicama… Na ova pitanja za portal Poreklo odgovore su dali Aleksandar Vučić (kandidat SNS), Aleksandar Popović (DSS), Dragan Đilas (DS), Zoran Stanković (URS) i Nemanja Šarović (SRS) .

Kako se ispostavilo, čak četvorica kandidata za gradonačelnika slave Svetog Nikolu, dok je Sveti Stefan slava Aleksandra Popovića. Ipak, da sve bude u znaku Svetog Nikole, govori podatak da je to slava, koju je, pre udaje, u svojoj porodici slavila Popovićeva majka.

Sem Zorana Stankovića, koji je rođen na jugu Srbije, preostala četvorica su rođeni Beograđani. Međutim, njihovi koreni su zapadno od Drine i Dunava. Najbliže jedan drugom su živeli preci Dragana Đilasa i Aleksandra Vučića, u zapadnoj Bosni.

Sve ovo i još mnogo toga čitajte na posebnim stranama sa poreklom svakog od kandidata za gradonačelnika Beograda:

Aleksandar Vučić

Aleksandar Popović

Dragan Đilas

Zoran Stanković

Nemanja Šarović

 

 


Ostavi komentar

© 2012- 2013 POREKLO poreklo.rs

Scroll to top