Порекло презимена Тошковић Reviewed by Momizat on . Поштовани, позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите к Поштовани, позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите к Rating: 0
You Are Here: Home » Презимена » Порекло презимена Тошковић

Порекло презимена Тошковић

Поштовани,

позивамо вас на сарадњу.

Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите којих) или оног што је већ објављено на осталим интернет сајтовима (напомените којим).

Обавезно напишите и коју крсну славу славите и подручје у којем се ово презиме појављује.

Наведите и име познате личности (где је рођен-а, чиме се бави), која носи ово презиме.

Ваш прилог оставите у коментару или пошаљите на и-мејл:

prezime@poreklo.rs
Пишите нам


Коментари (2)

 • Biljana

  Poštovani,
  moje devojačko prezime je Vojskić, poreklom sam iz Grabovca kod Obrenovca. To je staro prezime koje se gasi. Tužno mi je što ga niste svrstali u vaš spisak prezimena, mislim da je to veliki propust. Sada se prezivam Tošković, ni o tom prezimenu niste ništa napisali… Nadam se da vam je ovaj sajt u pripremi i da će biti pridodato šta nedostaje. U protivnom, moram da konstatujem da je neozbiljno.

  Srdačan pozdrav,

  Biljana Vojskić Tošković

  Одговори
  • Уредник

   Поштована Биљана,
   портал Порекло основала је и уређује група ентузијаста, која се сваким даном увећава новим сарадницима, а који ово што раде, раде из љубави према родословљу. Надам се да разумете да није могуће објавити одмах све податке који постоје. Процена је да постоји близу 100.000 српских презимена, а сложићете се да је само да се то сабере и објави велики посао, да не говоримо да о сваком презимену треба пронаћи и објавити релеватне податке. Нама је драгоцено свако јављање, свака нова информација, макар и један ред да се пошаље о сваком презимену и веома радо ћемо све објавити. Наравно да се подразумева да ћемо уврстити презиме Војскић на списак презимена, а Вас позивамо да дате свој допринос и пошаљете своја сазнања о презименима Војскић и Тошковић. Хвала што сте са нама. Срдачан поздрав!

   Одговори

Остави коментар

© 2012- 2013 ПОРЕКЛО poreklo.rs

Scroll to top