Суша Reviewed by Momizat on . Поштовани, ова страница је у припреми. Позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем Поштовани, ова страница је у припреми. Позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем Rating:
You Are Here: Home » Презимена » Суша

Суша

Поштовани,

ова страница је у припреми.

Позивамо вас на сарадњу.

Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите којих) или оног што је већ објављено на осталим интернет сајтовима (напомените којим).

Обавезно напишите и коју крсну славу славите и подручје у којем се ово презиме појављује.

Наведите и име познате личности (где је рођен-а, чиме се бави), која носи ово презиме.

Ваш прилог оставите у коментару или пошаљите на и-мејл:

prezime@poreklo.rs
Пишите нам


Коментари (2)

 • Miljan Susa

  zanima me poreklo prezimena Susa do rata nas je bilo samo u bjelom polju kod mostaru u BiH slavimo svetog Arhangela Mihaila. moj otac se zvao Vaso njego otac Andjelko a njegov Nikola toliko znam.hvala unapred

  Одговори
 • Војислав Ананић

  СУША (п), у Зијемљима (Мостар) и Хумилишанима (Бијело Поље код Мостара). Старином су из Добреља у Гацку. У Хумилишане им је предак дошао из Равчића. У Зијемља су дошли „из Бијелог Поља“ (вјероватно из Хумилишана). Славе Аранђеловдан (59:235,248). Суше су настањене и у Мостару.

  Извор: Ристо Милићевић – Херцеговачка презимена, Београд, 2005.

  Одговори

Остави коментар

© 2012- 2013 ПОРЕКЛО poreklo.rs

Scroll to top