Порекло презимена Степић Reviewed by Momizat on . Поштовани, позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите к Поштовани, позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите к Rating: 0
You Are Here: Home » Презимена » Порекло презимена Степић

Порекло презимена Степић

Поштовани,

позивамо вас на сарадњу.

Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите којих) или оног што је већ објављено на осталим интернет сајтовима (напомените којим).

Обавезно напишите и коју крсну славу славите и подручје у којем се ово презиме појављује.

Наведите и име познате личности (где је рођен-а, чиме се бави), која носи ово презиме.

Ваш прилог оставите у коментару или пошаљите на и-мејл:

prezime@poreklo.rs
Пишите нам


Коментари (4)

 • Radmila

  Postovani do sada nisam naisla na slicnu priliku da se bavim saznanjem o svom prezimenu. Prezime Stepic nosim po svojoj porodici rodom sa Kosova, davnim dolaskom iz Crne Gore. Prezime koliko sam upoznata nosi po imenu cukundede Stepe. U okolini Pozarevca ima dosta Stepica sa kojoma nismo u srodstvu. Interesuje me i poreklo mog buduceg prezimena Djajic ciji su potomci svi rodom i Radoinje, sela na Zlataru.
  Hvala!

  Одговори
 • aleksandar

  Nosim prezime Stepic zivim u okolini Mladenovca slavim Sv.Jovana,isto tako sam cuo od starijih da smo se doselili sa Kosova a da vucemo poreklo iz Crne Gore.

  Одговори
 • predrag

  Nosim prezime Stepic i kako sam cuo od starijih dolazimo iz Obrenovca. Slavim slavu Sveti Djurdjic.

  Одговори

Остави коментар

© 2012- 2013 ПОРЕКЛО poreklo.rs

Scroll to top