Poreklo prezimena Kezović Reviewed by Momizat on . Poštovani, pozivamo vas na saradnju. Pošaljite nam svoj prilog, sve što znate o ovom prezimenu na osnovu usmenog predanja ili citiranjem navoda iz knjiga (navedite k Poštovani, pozivamo vas na saradnju. Pošaljite nam svoj prilog, sve što znate o ovom prezimenu na osnovu usmenog predanja ili citiranjem navoda iz knjiga (navedite k Rating: 0
You Are Here: Home » Prezimena » Poreklo prezimena Kezović

Poreklo prezimena Kezović

Poštovani,

pozivamo vas na saradnju.

Pošaljite nam svoj prilog, sve što znate o ovom prezimenu na osnovu usmenog predanja ili citiranjem navoda iz knjiga (navedite kojih) ili onog što je već objavljeno na ostalim internet sajtovima (napomenite kojim).

Obavezno napišite i koju krsnu slavu slavite i područje u kojem se ovo prezime pojavljuje.

Navedite i ime poznate ličnosti (gde je rođen-a, čime se bavi), koja nosi ovo prezime.

Vaš prilog ostavite u komentaru ili pošaljite na i-mejl:

prezime@poreklo.rs
Pišite nam


Komentari (1)

  • Miodrag

    Ja sam osoba, koja je ušla u neki životni period kada joj je postalo jako bitno da sazna nešto više o svom poreklu! Na tom polju sam i sam malo istraživao. Moja saznanja, moram priznati ne dosežu tako daleko i isključivo su vezana za prostor gde su Kezovići, koji su meni manje više poznati, nastanjeni od pre otprilike 200 godina (selo Trudovo, Nova Varoš). Bilo bi mi jako drago kada bi saznao kako je nastalo prezime, odakle „vuče“ poreklo… Unapred zahvalan!!!

    Odgovori

Ostavi komentar

© 2012- 2013 POREKLO poreklo.rs

Scroll to top