Порекло презимена Драгановић Reviewed by Momizat on . Поштовани, позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите к Поштовани, позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите к Rating: 0
You Are Here: Home » Презимена » Порекло презимена Драгановић

Порекло презимена Драгановић

Поштовани,

позивамо вас на сарадњу.

Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите којих) или оног што је већ објављено на осталим интернет сајтовима (напомените којим).

Обавезно напишите и коју крсну славу славите и подручје у којем се ово презиме појављује.

Наведите и име познате личности (где је рођен-а, чиме се бави), која носи ово презиме.

Ваш прилог оставите у коментару или пошаљите на и-мејл:

prezime@poreklo.rs
Пишите нам


Коментари (3)

 • hilmija

  Zanima me ako imate sto o porijeklu prezimena Draganovic. Ja sam iz Ljubije ali me zanima cijela istorija ovog prezimena kojeg ima medju muslimanima, pravoslavnim i katolicima.
  Hvala unaprijed

  Одговори
 • Неђо

  Из књиге „Тузла и њена околина у 16.вијеку“ аутор др.Адем Ханџић, издавач „Свјетлост“ арајево 1975.године, на старни 100 помиње се село Драгановиће (Кушлат, непознато)

  Одговори
 • Неђо

  У књизи Јевта Дедијера „Херцеговина“ издавача ИП „Веселин Маслеша“Сарајево 1991.године на старни 342, помкње се село Билишићи у Мостарском блату.“Билишићи су се звали негда Драгановићи, по Драгану војводи Херцег Стјепана, а Билишићима су се прозвали по беговима Билићима, којим је некад село припадало.

  Одговори

Остави коментар

© 2012- 2013 ПОРЕКЛО poreklo.rs

Scroll to top