Paskaljević Reviewed by Momizat on . Poštovani, ova stranica je u pripremi. Pozivamo vas na saradnju. Pošaljite nam svoj prilog, sve što znate o ovom prezimenu na osnovu usmenog predanja ili citiranjem Poštovani, ova stranica je u pripremi. Pozivamo vas na saradnju. Pošaljite nam svoj prilog, sve što znate o ovom prezimenu na osnovu usmenog predanja ili citiranjem Rating:
You Are Here: Home » Prezimena » Paskaljević

Paskaljević

Poštovani,

ova stranica je u pripremi.

Pozivamo vas na saradnju.

Pošaljite nam svoj prilog, sve što znate o ovom prezimenu na osnovu usmenog predanja ili citiranjem navoda iz knjiga (navedite kojih) ili onog što je već objavljeno na ostalim internet sajtovima (napomenite kojim).

Obavezno napišite i koju krsnu slavu slavite i područje u kojem se ovo prezime pojavljuje.

Navedite i ime poznate ličnosti (gde je rođen-a, čime se bavi), koja nosi ovo prezime.

Vaš prilog ostavite u komentaru ili pošaljite na i-mejl:

prezime@poreklo.rs
Pišite nam


Komentari (2)

  • Sava Popadić

    Iz severne Grčke se doselio u Kruševac Paskalj,,Cincar po narodnosti, mislim da je bio trgovac. Po njemu su njegovi potomci dobili srbizirano prezime Paskaljević. Najpoznatiji njegov potomak je Bata Paskaljević, naš poznati glumac. U Kruševcu je danas Njihova kuća i danas postoji ali niko od Paskaljevića ne živi u tom gradu.

    Odgovori
  • dragan

    Poštovani u Vašem spisku preѕimena na slovo P nema prezime Paskaš.Ja se preѕivam Paskaš,rođen u somboru, Vjvodini.Radio sam u Vojsci,obavljao sam sve dužnosti,otišao sam u penziju sa dužnosti Načelnika Generalštaba VJ kao general potpukovnik,Dragan Paskaš.

    Odgovori

Ostavi komentar

© 2012- 2013 POREKLO poreklo.rs

Scroll to top