Pandurović

29. februar 2012.

komentara: 3

Poštovani,

ova stranica je u pripremi.

Pozivamo vas na saradnju.

Pošaljite nam svoj prilog, sve što znate o ovom prezimenu na osnovu usmenog predanja ili citiranjem navoda iz knjiga (navedite kojih) ili onog što je već objavljeno na ostalim internet sajtovima (napomenite kojim).

Obavezno napišite i koju krsnu slavu slavite i područje u kojem se ovo prezime pojavljuje.

Navedite i ime poznate ličnosti (gde je rođen-a, čime se bavi), koja nosi ovo prezime.

Vaš prilog ostavite u komentaru ili pošaljite na i-mejl:

[email protected]
Pišite nam

Prethodni članak:

Komentari (3)

Odgovorite

3 komentara

  1. Andjela Pandurević

    Zdravo. Ja sam Andjela Pandurević iz sela Stupanj na Trebevicću. Iznije ću neke podatke koje sam ja nasilje dila od svoga oca dede.
    Porodica Pandurević se nastanili na planini Trebević u selima:Jasik. Stupanj, Pavlovac, Kuma ne, Tvrdim ići i Čolina Kapa. Takodje Pandurević ima i selu Jasik na Sokocu i naselili su se u opštini Pale i Istočno Novo Sarajevo. Porodica Pandurević je dala veliki doprinos u stvaranju Republike Srpske. Prva žrtva rata koji se vodio od 1992 do 1995 bio je MIRKO Pandurević koji je poginuo na barikadama u Sarajevu. Bilo bih mi drago da na ovu stranicu pristigle više podataka o ovoj porodici.
    Pozdrav za sve Pandurević!

    • Andrej

      Pozdrav Anđela, da li ste pronašli više informacija o porijeklu Vaše porodice?

    • Ivan Rajic

      Moja prabaka se zvala djevojacki Ruza Pandurevic, udata Rajic za Jovana Rajica, ja trazim obe porodice da bi nasao moje porijeklo, zivili su u Sarajevu, imali su petoro djece, Sreten, Rajko (moj deda), Zarko, Danica i Lenka. Ako bi sta saznali volio bi da znam ako bi uspio da otkrijem dalje.