Мунитлак Reviewed by Momizat on . Поштовани, ова страница је у припреми. Позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем Поштовани, ова страница је у припреми. Позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем Rating:
You Are Here: Home » Презимена » Мунитлак

Мунитлак

Поштовани,

ова страница је у припреми.

Позивамо вас на сарадњу.

Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите којих) или оног што је већ објављено на осталим интернет сајтовима (напомените којим).

Обавезно напишите и коју крсну славу славите и подручје у којем се ово презиме појављује.

Наведите и име познате личности (где је рођен-а, чиме се бави), која носи ово презиме.

Ваш прилог оставите у коментару или пошаљите на и-мејл:

prezime@poreklo.rs
Пишите нам


Коментари (3)

  • aleksandar

    zanima me poreklo prezimena Munitlak iz Mocioca kod Ivanjice odakle su se doselili!

    Одговори
  • Branko Krakovic

    Familija Munitlak u Srbiju, Selo Mocioci (podno planine Mučanj) se doselila oko 1805.god. iz okoline Mostara iz Hercegovine. Petar Pero Munitlak je bio glava familije, dosao je sa 2 brata jos. Zvali su ga Krako, jer je bio jako visok, otuda i prezime Krakovic njegovim potomcima (sto sam i ja licno, zato ovo sve i znam). E, potomci njegove brace su verovatno zadrzali prezime Munitlak. Javi mi se na Facebook ako imas da se upoznamo, mozda smo rod 🙂

    Одговори

Остави коментар

© 2012- 2013 ПОРЕКЛО poreklo.rs

Scroll to top