Милидраговић Reviewed by Momizat on . Поштовани, ова страница је у припреми. Позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем Поштовани, ова страница је у припреми. Позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем Rating:
You Are Here: Home » Презимена » Милидраговић

Милидраговић

Поштовани,

ова страница је у припреми.

Позивамо вас на сарадњу.

Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите којих) или оног што је већ објављено на осталим интернет сајтовима (напомените којим).

Обавезно напишите и коју крсну славу славите и подручје у којем се ово презиме појављује.

Наведите и име познате личности (где је рођен-а, чиме се бави), која носи ово презиме.

Ваш прилог оставите у коментару или пошаљите на и-мејл:

prezime@poreklo.rs
Пишите нам


Коментари (3)

 • Slavisa

  Moje staro prezime je Milidragovic i vodimo poreklo iz Hercegovine , tacnije , nedaleko od Bilece . Slavim Sv. Djordja slavu .

  Одговори
  • Саша

   Поштовање, моје садашње презиме је Милидраговић име Саша из Крушевца (до 1999 живео у Косово поље) порекло је из села Врањска код Билеће и славим Светог Ђорђа, поздрав.

   Одговори
 • Војислав Ананић

  МИЛИДРАГОВИЋ (п), Јасење, Длакоше, Обло Брдо, Врањска (Билећа); Почитељ (Чапљина). У Длакоше и Обло Брдо доселили су из Јасења. Мисли се да су старосједиоци „јер имају своје и агинске земље“. У Јасењу, Длакошама и Облом Брду потичу „од три брата“. У Почитељ је Милидраговић дошао из Врањских „на презиму, па остао“. Славе Ђурђевдан, а прислужују Ђурђиц (59:186.187,257).

  Извор: Ристо Милићевић – Херцеговачка презимена, Београд, 2005.

  Одговори

Остави коментар

© 2012- 2013 ПОРЕКЛО poreklo.rs

Scroll to top