Порекло презимена Зирамов Reviewed by Momizat on . Поштовани, позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите к Поштовани, позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите к Rating: 0
You Are Here: Home » Презимена » Порекло презимена Зирамов

Порекло презимена Зирамов

Поштовани,

позивамо вас на сарадњу.

Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите којих) или оног што је већ објављено на осталим интернет сајтовима (напомените којим).

Обавезно напишите и коју крсну славу славите и подручје у којем се ово презиме појављује.

Наведите и име познате личности (где је рођен-а, чиме се бави), која носи ово презиме.

Ваш прилог оставите у коментару или пошаљите на и-мејл:

prezime@poreklo.rs
Пишите нам


Коментари (1)

 • Мирослав Радојчић

  Напомена за презиме на З које се завршава на -ов
  Молим Вас да додате и презиме Зубков.
  Ово презиме се помиње у матичним књигама од 1840 године ( што је тренутно могуће видети на сајту „Историјски архив Суботица“) и било је пуно породица са тим презименом.
  Данас се појављује у две варијанте-изворној Зубков и новијој Зупков.
  Хтео бих да похвалим суботички архив који је већи део матичних књига( и католичких и православних), поставио на свој сајт http://www.suarhiv.co.rs и које су тренутно доступне сваком. Било би добро да тако нешто ураде и други историјски архиви у Србији. Тиме би свима који тражеу породичне корене било олакшано истраживање.
  С поштовањем

  Одговори

Остави коментар

© 2012- 2013 ПОРЕКЛО poreklo.rs

Scroll to top