Порекло презимена Зарупски Reviewed by Momizat on . Поштовани, позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите к Поштовани, позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите к Rating: 0
You Are Here: Home » Презимена » Порекло презимена Зарупски

Порекло презимена Зарупски

Поштовани,

позивамо вас на сарадњу.

Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите којих) или оног што је већ објављено на осталим интернет сајтовима (напомените којим).

Обавезно напишите и коју крсну славу славите и подручје у којем се ово презиме појављује.

Наведите и име познате личности (где је рођен-а, чиме се бави), која носи ово презиме.

Ваш прилог оставите у коментару или пошаљите на и-мејл:

prezime@poreklo.rs
Пишите нам


Коментари (1)

  • romeo zarupski

    Dr. Dušan J.Popović – “ Srbi u Vojvodini ‘ knjiga II oko 170-te strane , piše o peticiji koju su 1734.godine , potpisali upravnici 34 naseljena mesta u Bačko-Bodrškoj županiji , kojom su tražili puštanje nekog Vujića iz zatvora . Peticiju je , kao upravnik Silbaša potpisao BOGIĆ ZARUPSKI .
    Poznato mi je da se u popisu stanovništva Silbaša 1715.godine pominje Petar ZARUBINA , a u ponovljenom popisu 1720.godine Milivoj ZARUBIN na pustari St.Mihalj pored Silbaša .

    Одговори

Остави коментар

© 2012- 2013 ПОРЕКЛО poreklo.rs

Scroll to top