Порекло презимена Живојинов

17. фебруара 2012.

коментара: 3

Поштовани,

позивамо вас на сарадњу.

Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите којих) или оног што је већ објављено на осталим интернет сајтовима (напомените којим).

Обавезно напишите и коју крсну славу славите и подручје у којем се ово презиме појављује.

Наведите и име познате личности (где је рођен-а, чиме се бави), која носи ово презиме.

Ваш прилог оставите у коментару или пошаљите на и-мејл:

[email protected]
Пишите нам

Наредни чланак:
Претходни чланак:

Коментари (3)

Одговорите

3 коментара

  1. Poštovani. Ja sam Stevan Živojinov iz Indjije slavim sv Arhangela Mihajla Rodjen sam u Gospođincima Backa a moj predak se sa tri sina doselio u Gospodjince iz Ilandže u Banatu nesto posle 1800g. Špicnamet moje porodice ja Stajini ili Stajinov.

  2. Borislav Živojnov

    Postovani Stevane.Moje prezime je Živojnov iz Ilandze sam tako da mogu sa sigurnoscu da tvrdim da su ti u prezime ubacili ono i posle j. Nasa prezimena su Živojnov. spicname nam je Stajini .Mi svi Živojnovi iz Ilandze muku mucimo sa tim ubacivanjem slova i kostantna borba sa administracijom 🙂 puno pozdrava za familiju.
    P.S probaj izbaci i iz prezimena da ga vratis na pravo

  3. Milko

    Dobar dan zovem se Milko Živojnov iz padine a moj deda se zvao Milorad Živojnov iz Ilandže.pa se doselio u padinu neznam tačno koje godine otprilike 1930 godine po zanimanju je bio berberin pa bi zamolio ako neko zna iz Ilandže o kome se radi da mi se javi chteo bi da znam dali je imao braću sestre i dali možda imam rodbinu u ilandži za koju neznam pošto su mi roditelji davno umrli pa nema ko da mi kaže nešto više o porodici Živojnov.chvala na svakoj pomoći.