Dangić Reviewed by Momizat on . Poštovani, ova stranica je u pripremi. Pozivamo vas na saradnju. Pošaljite nam svoj prilog, sve što znate o ovom prezimenu na osnovu usmenog predanja ili citiranjem Poštovani, ova stranica je u pripremi. Pozivamo vas na saradnju. Pošaljite nam svoj prilog, sve što znate o ovom prezimenu na osnovu usmenog predanja ili citiranjem Rating:
You Are Here: Home » Prezimena » Dangić

Dangić

Poštovani,

ova stranica je u pripremi.

Pozivamo vas na saradnju.

Pošaljite nam svoj prilog, sve što znate o ovom prezimenu na osnovu usmenog predanja ili citiranjem navoda iz knjiga (navedite kojih) ili onog što je već objavljeno na ostalim internet sajtovima (napomenite kojim).

Obavezno napišite i koju krsnu slavu slavite i područje u kojem se ovo prezime pojavljuje.

Navedite i ime poznate ličnosti (gde je rođen-a, čime se bavi), koja nosi ovo prezime.

Vaš prilog ostavite u komentaru ili pošaljite na i-mejl:

[email protected]
Pišite nam


Komentari (1)

  • Milanka

    Odavno pokušavan naći porijeklo svog djevojačkog prezimena, ali bez uspjeha. Sve što znam da svi sa ovim prezimenom potiču iz sela Lipenovići, zaseok Brežanci, Dolovi…opština Bratunac. Najpoznatiji je major Jezdimir Dangić.Odakle su tu došli ili od kog prezimena potičemo, mislim možda je promijenjeno nigdje ne nalazim. Mnogi podaci mi trebaju i za porodično stablo, ali ih ne mogu naći. Crkvene i matične knjige su paljene u oba zadnja rata. Da li postoji neki centralni katastar u kome bi na osnovu zemljišnih knjiga našla popis stanovništva prije 1850….? Molim vas da mi pomognete..kome i gdje da se obratim. Čula sam da u Beču u muzeju postoje spiskovi stanovništva iz vremena Austrougarske, ali kako doći do njih. Molim vas, odgovorite mi..

    Odgovori

Ostavi komentar

© 2012- 2013 POREKLO poreklo.rs

Scroll to top