Порекло презимена Вуковојац Reviewed by Momizat on . Поштовани, позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите к Поштовани, позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите к Rating: 0
You Are Here: Home » Презимена » Порекло презимена Вуковојац

Порекло презимена Вуковојац

Поштовани,

позивамо вас на сарадњу.

Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите којих) или оног што је већ објављено на осталим интернет сајтовима (напомените којим).

Обавезно напишите и коју крсну славу славите и подручје у којем се ово презиме појављује.

Наведите и име познате личности (где је рођен-а, чиме се бави), која носи ово презиме.

Ваш прилог оставите у коментару или пошаљите на и-мејл:

prezime@poreklo.rs
Пишите нам


Коментари (1)

  • milovan

    Moja majka potice iz por Vukovojac, ono sto sam ja dosad saznao je : zive na prostoru potkozarja uz reku Sanu u mestu Svodna ,predak je tu dosao jos za vreme Marije Tereze koja im je dala na upravljanje odlast uz reku Sanu do reke Une , gde su imali braniti AU carstvo od Turaka , imali su svoje sume , polja, obradivu zemlju , mlin, kasnije i skolu. Doseljeni sa prostora Like Otocac , Gospic, Srb. Slave sv. Jovana. Do sada sam uspeo da pronadjem ovo prezime od Cikaga u SAD-u do JAR. Za sad toliko.

    Одговори

Остави коментар

© 2012- 2013 ПОРЕКЛО poreklo.rs

Scroll to top