Крупа на Уни и околна села

21. јун 2012.

коментара: 70

КРУПА НА УНИ

Арапуша, Баг, Бањани, Баштра, Бенаковац, Бужим, Добро Село, Доња Суваја, Доњи Дубовик, Доњи Петровићи, Дренова Главица, Главица, Гориња, Горња Суваја, Горњи Бушевић, Горњи Петровићи, Гудавац, Хашани, Ивањска, Јасеница, Језерски, Коњодер, Крупа на Уни, Лубарда, Љусина, Махмић Село, Мали Бадић, Мали Дубовик, Мали Радић, Мразовац, Осредак, Острожница, Отока, Перна, Пишталине, Поткалиње, Пученик, Средњи Бушевић, Средњи Дубовик, Варошка Ријека, Велика Јасеница, Велики Бадић, Велики Дубовик, Велики Радић, Војевац, Володер, Врањска и Залин.

 

Наредни чланак:

Коментари (70)

Одговорите

70 коментара

  1. Višnja

    Poštovani molim vas za informacije o Novakovićima iz Velikog Radića, ja sam unuka Lazara Novakovića koji je 45 godine kolonizirao u Vojvodinu sa bratom Nikolom

  2. Sanja

    Pozdrav! Interesuje me poreklo prezimena porodice Majkic Ilija zvani Išan iz Benakovca?

  3. Natalija

    Zanima me prezime Popovic iz sela Gornji Busevic

    • Небојша Новаковић

      Ако мислите на Поповиће са славом Св. Никола, они су пореклом из Лике (Небљуси). Од ове породице је чувени крајишки хајдук, Пеција Поповић. Тестирани су једни Поповићи са овом славом из околине Бихаћа, хаплогрупа G2a-L42. Такође су тестирани и Поповићи из Небљуха, али они припадају хаплогрупи J2b-M241.

  4. Boki

    Jedno od najstradalnijih sela u Krajini za vrijeme Drugog svijetkog su Pištaline. Zna li iko koji su tu bili sve rodovi??