Искористите велики попуст и тестирајте се на Светски ДНК дан 25. априла 2017.

19. март 2017.

коментара: 3

Друштво српских родословаца „Порекло“ организује велику акцију тестирања генетичког прапорекла на Светски ДНК дан, 25. априла 2017. године. Позивамо све заинтересоване да се пријаве најкасније до 24. априла 2017. године.

У сарадњи са ДНК центром за генетику, Друштво је за ову прилику обезбедило велики попуст на тестирање. Уместо редовне цене у износу од 13.000 динара, само 25. априла 2017. цена тестирања биће 6.000 динара! Уз овај износ, потребно је уплатити и најмање 500 динара донације за Српски ДНК пројекат.

Пријаве за тестирање шаљите на [email protected] са назнаком: Пријава за тестирање за Светски ДНК дан. По пријему пријаве добићете све неопходне инструкције за даље кораке.

Чланови Друштва српских родословаца „Порекло“ са плаћеном годишњом чланарином, могу да предложе два кандидата за тестирање по цени од по 6.000 динара. За ове кандидате није потребна уплата донације за Српски ДНК пројекат.

Подсећамо да се у београдском ДНК центру раде анализе генетичког прапорекла по мушкој линији, што значи да се тестира Y-ДНК хромозом и могуће је да се тестирају само мушкарци.

Добијени резултат је на 23 маркера, а по добијању резултата стручњаци Српског ДНК пројекта даће кратко тумачење резултата.

Резултати ће бити објављени у табели Српског ДНК пројекта.

Српски ДНК пројекат је пионирски подухват Друштва српских родословаца „Порекло“ основан септембра 2012. године, а до данашњег дана обрађени су подаци за преко 1200 људи са простора бивше Југославије. Захваљујући генетичкој генеалогији могуће је одгонетнути тајне порекла појединаца и целе нације.

Будите и Ви један оних који ће на овај начин сазнати своје порекло.

Добро дошли у свет генетичке генеалогије!

Коментари (3)

Одговорите

3 коментара

  1. vlajko

    Za vreme tursko-ugarskog rata 1695.g.. iz Nisa, iz Sv.Nikolske crkve su odnete mnoge crkvene knjige u zbegovima ka Vojvodini. Nalaze se danas, i dalje valjda u Sremskim Karlovcima. U to doba crkva je uredno pisala mnoge stvari koje su interesantne za Nislije. Da li se sadrzaj moze naci negde na Internetu. Ima li sanse da se vrate tamo odakle i poticu.
    Hvala

  2. Савић

    Да ли се чланарина може да плати преко Пејпала?