Октобарска распродаја: Књиге у издању Порекла за свега 500 динара

4. октобар 2015.

коментара: 1

Друштво српских родословаца “Порекло” позива све заинтересоване да током месеца октобра 2015. искористе велики попуст на наша издања. Куповином књига помажете наш рад. Ми немамо никог другог осим вас.

Ово су књиге које вам нудимо:

knjiga o macurama izasla iz stampe“Књига о Мацурама” (Београд, 2014; аутори Дејан Вујанић, Синиша Јерковић, Јовица Кртинић и Александар Маринковић). Прва књига у Србији у којој је један род (Мацуре) истражен и из генетичког угла. С обзиром на то да је реч о једној од првих књига на нашим просторима која се бави генетичком генеалогијом, у њој се налази `мали уџбеник` из генетичке генеалогије.
Редовна цена књиге: 700 динара
У октобру: 500 динара

etnologija-i-genetika,-korice“Етнологија и генетика”, прелиминарна мултидисциплинарна истраживања порекла Срба и становништва Србије (Београд, 2015; аутор др Ивица Тодоровић и др.). Књига која представља увод у велико истраживање порекла Срба, које ће обухватити преко 1100 тестираних појединаца. У књизи дат општи пресек генетичке слике Србије. Посебан значај студије је што се у њој налазе подаци за преко 200 тестираних појединаца, с тежиштем на две области – Пријепоље и Жупа Александровачка.

Редовна цена књиге: 700 динара
У октобру: 500 динара

ПОСЕБНА ПОГОДНОСТ: Уколико се наруче обе књиге, цена је 900 динара.

Књиге се могу купити у копирници Библиотеке “Милутин Бојић”, Илије Гарашанина 5 (код Палилулске пијаце) у периоду од 8.00 до 20.00 (суботом од 8.00 до 14.00).

Књиге се могу наручити и добити поштом. Плаћање поузећем.

Наруџбе примамо на [email protected].

Куповином књига помажете рад Друштва српских родословаца “Порекло” и наше наредне издавачке и истраживачке подухвате.

Коментари (1)

Одговорите

Један коментар

  1. Rade Kocic

    Postovani Jovica,

    Sve pohvale za Poreklo.rs. Imate neku “fizicku” adresu gde se moze doci kod vas ili sve radite preko interneta?

    Srdacan pozdrav.